1 Näyttö 17.9-18

Hieman oli jännitystä aamulla oli ihka eka näyttö eka asiakas. Oma tyttäreni pääsi alkajaisiksi parturin penkkiin Amistyleen.  Meitä kumpaakin jännitti mutta me selvisimme a-ö:hön.  Aloitettiin klo 8:15  tehtiin asiakasanalyysi paperi alkajaisiksi. 9:45 pääsimme aloittamaan pesun katsoin kelloa kun Marjo antoi luvan aloittaa.
Ei ole lääkityksiä Hiuksen paksuus normaali runsaat = paksut Pesee 7/krt viikossa pajunkuori shampoolla ja hoitoaineena käyttää dermosilin hoitoainetta ei käytä lakkaa tai muita tuotteita kotona
Katsoin päänahan ei hilsettä näppyjä terveet käsittelemättömät hiukset EI ole rakennevaurioita. Päädyin
Schwarzkopf bc BONACURE SMOOTH SHAMPOO JA HOITOAINE. Hieman kihartuva hius. Pyyhekuiviin hiuksiin laitoin bc bonacure hyaluronic moisture sprayn normal to dray hiukset selvisiksi silkin pehmeiksi.  Tukea antamaa ja muotoilua helpottamaan  Goldwell  Stylesing ultra volume muotovaahto ei muuta kuin föönaamaa sain kiiltävän pinnan oikean muodon föönasin oikealle puolelle etuhiukset ja jakausen hieman vasemalle koska tyttäreni pitää muutoinkin hiuksiaan niin. Tunti kului sain työni valmiiksi. Kohotus jäi "hieman" pliisuksi Marjo tarkisti tilanteen muutoin kehui työtäni. Sain kiiltävän sileän pinnan aikaiseksi. Tyttäreni meinasi nukahtaa kun pesin hänen hiuksiaan ja hoitoaineella hieroessa eli ei kovin huono jos asiakas rentoutuu.
ennen pesua
pesun jälkeen


hoitosuihke normaalit hiukset


muotovaahto

shampoo + hoitoaine
pesupaikka



valmistyö oik sivu
valmistyö takaa


valmistyö vas sivu
hiuslakka loppu silaukseen






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miesten hiusten leikkaus

Ensimmäinen asiakas hiusten tasoitus leikkaus...